Coach in Helmond helpt bij het zoeken naar balans

Zoek je balans in je leven? Als coach in Helmond reik ik je graag de juiste handvatten aan om de juiste balans te vinden. Balans is niet simpelweg op te lossen door één aspect aan te pakken. Mijn werkwijze is uniek omdat ik het mentale en fysieke aspect in mijn coaching sessies betrek. Ben je niet fit en wil je ook je voeding verbeteren? Dan gaan we samen kijken wat er op het gebied van voeding te winnen valt en wat voor fitnessschema bij jou past. Ben je veel in je hoofd bezig en wil je vooral ondersteuning krijgen op het mentale vlak? Dan kan ik je als welzijnscoach op dat gebied ondersteuning bieden. Dit combineer ik soms met het geven van massages. Afhankelijk van jouw behoeftes stellen we een behandelplan op. Meer weten over mijn werkwijze? Vul het contactformulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Coach in Helmond geeft massages

Als coach in Helmond heb ik mij naast coaching technieken ook verdiept in verschillende vormen van massages. Op die manier kan ik jou een complete behandeling aanbieden waarbij coaching en massages elkaar goed kunnen aanvullen. Zo bied ik in mijn praktijk in Helmond voetreflex therapie aan. Het doel hiervan is om blokkades op te ruimen en de energiestromen weer op gang te brengen. Via de voeten wordt de mens in zijn geheel behandeld. Wanneer je ziek bent of uit balans bent geraakt kunnen de energiekanalen geblokkeerd raken. Met voetreflex therapie wordt ervoor gezorgd dat er weer een natuurlijk evenwicht ontstaat. Op die manier kunnen lichaam en geest herstellen en vindt er genezing plaats. Wist je dat ik voetreflex therapie niet alleen aanbied voor volwassenen maar deze therapievorm ook inzet in mijn werk als kindercoach in Helmond? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Coach in Helmond biedt complementerende behandelingen aan

Naast voetreflex therapie bied ik als coach in Helmond ook stoelmassage, holistische massage en happy kids massage aan. Zo krijg je een complementerende behandeling naast de coachingsessies die je volgt. Bij een stoelmassage worden klachten aan hoofd, nek, schouders, armen en rug snel en doeltreffend aangepakt. De klachten zullen snel verdwijnen en je zult je weer snel fit en energiek voelen. Bij een holistische massage worden spanningen weggenomen, blokkades opgeheven en de lichaamsenergie herverdeeld. Voor kinderen is er de happy kids massage. Daarbij wordt er over de kleding heen gemasseerd. Het is belangrijk dat jouw kind zich hier prettig bij voelt daarom zorg ik voor een ontspannen en veilige sfeer. Meer weten over mijn werkwijze? Neem contact op!