Voetreflex therapie in Helmond

Ben je op zoek naar een kindercoach die gespecialiseerd is in voetreflex in Helmond? Met voetreflex therapie worden blokkades opgeruimd en energiestromen weer op gang gebracht. Via de voeten wordt de mens in zijn geheel behandeld. Als iemand ziek is of uit balans is, raken de energiekanalen geblokkeerd. In mijn praktijk in Helmond wordt met voetreflex therapie het natuurlijke evenwicht tussen lichaam en geest hersteld, zodat genezing kan plaatsvinden. Heeft jouw kindje last van allergieën, spijsverteringsklachten, slapeloosheid of bedplassen? Dan kan voetreflex therapie als natuurlijke geneeswijze uitkomst bieden. Het kan zonder problemen worden toegepast en is een verzorgende en veilige therapie. Wil je meer weten over mijn werkwijze? Vul het contactformulier in op de website en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Voordelen kindercoach voetreflex in Helmond

Voetreflex therapie biedt vele voordelen en dit is ook een van de redenen waarom ik deze massage aanbied in mijn praktijk in Helmond. Met voetreflex therapie wordt de bloedcirculatie namelijk gestimuleerd waardoor voedingsstoffen naar alle lichaamscellen worden gebracht. Verder ondersteunt het het afweersysteem van jouw kindje. Op jonge leeftijd komen verkoudheid en keelpijn veel voor en voetreflex therapie kan eraan bijdragen om dit te voorkomen. Daarnaast zorgt het masseren van de voeten van jouw kindje ervoor om te helpen met ontspannen. Zo gaat het slapeloosheid tegen en kan het de concentratie verbeteren. Bovendien kan reflexologie helpen bij het bestrijden van diarree of obstipatie. Het helpt namelijk om een soepele werking van de darmen te bevorderen. Wil je een afspraak inplannen voor voetreflex therapie in Helmond? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken.

Praktische zaken rondom therapie voetreflex in Helmond

Hoe gaat het een behandeling voetreflex in mijn praktijk in Helmond in zijn werk? Vaak krijg ik de vraag of voetreflex wel veilig is. Mijn antwoord hierop is dat het absoluut veilig is. Ik geloof in de genezende kracht van aanraking waardoor het energiesysteem in het lichaam van jouw kindje weer in evenwicht gebracht kan worden. De behandeling zelf zal ongeveer een half uur in beslag nemen. Ik pas de behandeling aan op hoe jouw kindje er op reageert. Kindervoeten kunnen erg gevoelig zijn dus hier houd ik natuurlijk rekening mee. Naast voetreflex therapie kun je bij mij als coach in Helmond terecht voor verschillende andere massages, zoals stoelmassage, holistische massage en happy kids massage. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op!