Kindercoach in Helmond werkt vanuit de kracht van jouw kind

Lukt het jouw kind niet om een weg te bewandelen die bij hem/haar past? Als kindercoach in Helmond coach ik jouw kind graag om ondersteuning te bieden bij de weg naar volwassenheid. Soms kun je als ouder of opvoeder hem/haar niet helpen en kan het helpen om een coach in te schakelen. Gezamenlijk gaan we op zoek naar de kracht van jouw kind en vanuit daar werken we samen naar een oplossing toe. Ik coach door de juiste vragen te stellen en met jouw kind op zoek te gaan naar de juiste antwoorden. Hierdoor vinden we een weg die richting geeft aan het leven van jouw kind. Dat klinkt misschien eenvoudig maar het is zeker geen kunstje. Als kindercoach in Helmond help ik daarom graag bij het geven van handvatten zodat het leven van jouw kind makkelijker wordt. Soms kan therapie voor voetreflex in Helmond in mijn praktijk daar ook bij helpen.

Kindercoach in Helmond met autisme specialisme

Ben je op zoek naar een kindercoach in Helmond die gespecialiseerde begeleiding bij autisme kan bieden? Autisme is een chronisch fenomeen dat alle facetten van iemands leven beïnvloedt. Het begeleiden van mensen met autisme vraagt dan ook vaak speciale aandacht. Tijdens een coaching sessie gebruik ik gespecialiseerde kennis om kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een milde vorm van autisme op een verantwoorde wijze te ondersteunen. Samen met het kind of de jongere onderzoek ik op welke gebieden zich problemen voordoen en bekijken we welke verbeteringen mogelijk zijn. Uiteraard wordt er altijd afgestemd op de behoeftes van jouw kind en zijn of/haar mogelijkheden. Vul het contactformulier in om een afspraak in te plannen!

Kindercoach in Helmond gespecialiseerd in rouwverwerking bij kinderen

Verlies en rouw bij kinderen, wat nu? Als kindercoach in Helmond ben ik ook gespecialiseerd in rouwverwerking bij kinderen. In ons leven krijgen we alleen een keer te maken met een vorm van verlies. Met sommige vormen krijg je op jonge leeftijd al mee te maken en andere vormen komen pas op latere leeftijd. Bij vormen van verlies kun je denken aan verlies na overlijden maar ook verlies van een relatie, gezondheid of identiteit. Als coach in Helmond ondersteun ik kinderen in hun verlies en rouwverwerking in welke vorm dit ook is. Meer weten over mijn werkwijze? Wil je kijken of er sprake is van een klik? Vul dan het contactformulier in!